Kickboksen utrecht: het is voor alle leeftijden

Ik ben nooit het populairste jongetje van de klas geweest. Ik ben opgegroeid in een dorpje in Groningen, in een omgeving waar veel boeren werkzaam waren, dit betekent: een klas vol met stevige, grote, gezonde Hollandse jongens. En hier stak ik met mijn kleine postuur nogal schriel bij af. Dit zorgde ervoor dat ik niet erg populair was, niet dat ik gepest werd, maar ik was wel altijd degene die bij de gym als laatste gekozen werd. Mijn vader zag dit ook en toen we rond mijn 13e gingen verhuizen zei hij: ik heb iets voor je bedacht: kickboksen Utrecht. Op het begin leek dit me helemaal niets maar na twee lessen was ik overtuigd. Ik kreeg al snel mijn zelfvertrouwen terug en niet veel later kwam er ook een hoop spiermassa bij. Door kickboksen Utrecht namen mijn klasgenoten me opeens serieus en hoorde ik er voor het eerst echt bij. Tot op de dag vandaag ben ik blijven kickboksen en ik geniet er elke dag van!

(Visited 66 times, 1 visits today)