Dutch Muay Boran Foundation (DMBF)

Home

Muaythai-Nederland.nl de website van de Dutch Muay Boran Foundation

logo100x100Op deze website vind je het laatste nieuws over de Dutch Muay Boran Foundation. Maar dat is niet alles. Muaythai-Nederland.nl is een platform met nieuws over Muay Thai en Muay Boran, opinie-artikelen over de vechtsportwereld in Nederland en de mooiste foto's en video's van thaiboksgala's.

Functies op de website

  • Onder elk artikel vind je de knop 'Share'. Met deze knop kun je het artikel gemakkelijk delen met je vrienden via jouw sociale medium naar keuze. Zet het bericht op Hyves, Facebook of Twitter.
  • In de evenementenagenda vind je Muay Thai wedstrijden bij jou in de buurt. Maar er is meer! De Dutch Muay Boran Foundation organiseert ook stages waarin het traditionele Muay Thai, genaamd Muay Boran wordt getraind. Naast de regionale stages worden er een aantal keer per jaar ook grootmeesters ingevlogen om het authentieke Muay Thai en Muay Boran te onderwijzen. In onze evenementenagenda vind je dus naast wedstrijden, ook stages terug.
  • Onder de knop 'Foto's' en 'Video's' vind je filmpjes en foto's van Muay Thai wedstrijden, demonstraties en interviews met grote namen uit de sportwereld.
  • Geschreven interviews worden in de nieuwssectie geplaatst.

Al met al is er genoeg te doen op deze website. Sla hem op bij je favorieten met de 'Share' knop hieronder en haal hier je dagelijkse dosis Muay Thai!

 

Foto's

DMBF Nieuwsbrief

Ontvang het laatste Muay Thai en Muay Boran nieuws in je mailbox!